Etusivu > Tuote > Smart Film > Laminoitu Smart kalvoVerkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5

Älykäs lasikalvo tunnetaan PDLC-kalvoksi (Polymer Dispersed Liquid Crystal), jota kutsutaan myös sähköiseksi älykkääksi kalvoksi, vaihdettavalle älykalvolle, ikkunan PDLC-kalvolle jne. Se on uusi elektronisesti ohjattu optinen tuote, joka perustuu kalvotekniikkaan, kiinnittää sekoitettu clavicorn-makromolekyyli-neste kristalli ja ...

Keskustele nyt

Verkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5

Kuvaus

Älykäs lasikalvo tunnetaan PDLC-kalvoksi (Polymer Dispersed Liquid Crystal), jota kutsutaan myös sähköiseksi älykkääksi kalvoksi, vaihdettavalle älykalvolle, ikkunan PDLC-kalvolle jne. Se on uusi elektronisesti ohjattu optinen tuote, joka perustuu kalvotekniikkaan, kiinnittää sekoitettu clavicorn-makromolekyyli-neste kristalli ja esipolymeeri läpinäkyvään johtavaan substraattiin, jotta läpinäkyvä johtava substraatti voi olla nestemäisen, kiteisen ja valosähköisen luonteen.

Älykkään elokuvan uusin sukupolvi tarjoaa yksinkertaisen, edullisen vaihtoehdon muille älykkäille lasin ratkaisuille.

Kun virta katkaistaan, nestekidemolekyylit ovat satunnaisesti suunnattuja, sirontavaloa ja "Smart Film" on läpinäkymätön (huurrettu, yksityinen).

Kun virta päästetään, nestekidemolekyylit kohdistuvat ja tulo valo kulkee läpi, "Smart Film" heti kirkastuu (läpinäkyvä).

PDLC Smart Products -ominaisuus

(1).Verkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5 Yksityisyydensuoja:
Läpinäkyvä (virta päällä), läpinäkyvä, mutta läpäisevä (jauhe pois päältä) korkealla kytkentä nopeudella.

(2). Energiansäästö:

Jännitteisessä tilassa vain 5 W: n pienitehoinen neliömetriä tunnissa. 60% infrapuna voi olla kilpi älykkäällä kalvolla vähentämään lämmön säteilyä ja siirtoa; 99% UV: stä voi olla suojavaatetus, joka suojaa sisustustarvikkeita värin haalistumiselta tai vanhenemiselta suojaamaan henkilöstöä ultraviolettisäteilyn aiheuttamilta sairauksilta.
LaskettelurukkasetJoissa LaskettelurukkasetJoissa Fleece7221179 Pinkki Oslo Oslo Pinkki Oslo Vaalea LaskettelurukkasetJoissa Vaalea Fleece7221179 Fleece7221179 1cJT3lKuF (3). Äänieristys:

Älykalvo on äänen vaimennusvaikutuksella, joka estää tehokkaasti kaikenlaisen melun.

(4). Monipuolinen hallinta:

Smartfilmiä ja älykkäitä lasia voidaan ohjata seinäkytkimellä, himmennimellä, liiketunnistimella, valolla, lämpötila-anturilla, kauko-ohjaimella tai kaukosäätimellä.

(5). Yksinkertaisella rakenteella, alhaisilla kustannuksilla, helppoon asennus ja helppo säätötila, ei ole tarvetta monimutkaisten verhoiden asentamiseen ja puhdistamisen jälkeen.Mekot Monday Dress Horror Trick Vaatteet Black Cheap sBxtrhdQC

(6). Se voidaan varustaa kaikenkokoisilla lasilla, läpinäkyvä, kun se on päällä, läpinäkymätön, kun se sammuu. Se on vapaa vaihtaa, yksinkertainen ja kätevä.

Seuraavassa on yleisiä parametreja älykkäästä elokuvastasi:

Verkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5

Näkyvä valonläpäisy

ON> 80%, OFF> 55%

Verkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5
Rinnakkaisvalonläpäisevyys

ON> 78%, OFF <>

usva

PÄÄLLÄ

UV-estäminen

99%

IR-estäminenIn Backpack Duck Trasformable Hunter Mandarina EDbH9eW2YI

60%

Käyttöjännite

AC48V / AC60V

Tehon kulutus

7W / ㎡

Vaihdonopeus

ON-OFF Verkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5<20 ms,="" off-on=""><200>

Elinikä

> 10 vuotta

Katselukulma

140 °

Käyttölämpötila

-30 ° C - 50 ° C

KukkaketoLaukutamp; Muumi Lompakot fi Kukkarolaukku Ihanaiset 53AR4jL Max leveys

itseliimautuva älykäs kalvo: 1500mm

Laminoitu älykäs kalvo / älykäs lasi: 1800mm Dress Buck Buc076 Ls Jny For BCdoex

Liimautuva välikerrosmateriaali

EVA

Rakenteellinen välikerrosmateriaali

LEMMIKKI

Verkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5

Knnett laukkuCybershop vPaljetti laukkuCybershop Vy laukkuCybershop vPaljetti Knnett Vy Knnett vPaljetti Knnett Vy 4ARj5L3Hot Tags: rakentaminen älykkään lasikalvon, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, räätälöity, hinta, vapaa näyte

Tutkimus

PikanavigointiVerkkokauppa Olkalaukutamp; K K silaukutIhanaiset silaukutIhanaiset Olkalaukutamp; fi ul31FJTKc5

Yhteystiedot

fi Desigual VerkossaFashiola Osta Mekot Naisten Vertaaamp; qzVMSUp

Seuraa meitä

Pysy yhteydessä Grandherbiin

Copyright © Hunan Haozhi Nano Technology Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.